Blijf overeind, voorkom vallen!

Bang om te vallen? Wil je meer zekerheid tijdens het lopen? Valpreventie is het voorkomen van vallen. Valpreventietraining voor ouderen geeft praktische adviezen, zodat je een val kunt voorkomen. Doelgericht trainen in een groep of individueel: het kan beide. Alles altijd onder begeleiding van een geschoolde trainer of fysiotherapeut. En met het doel om je veiliger te kunnen bewegen.

Komend najaar gaan we weer starten met “In Balans” Hallum en “Mobyl op Moandei“. Fysiotherapeut Aagje Duinstra zal In Balans in Bewegingscentrum Hallum verzorgen. Baukje Dykman is beweegcoach ouderen en doet de valpreventietraining in De Skalm in Stiens (Mobyl op Moandei).

Kijk op deze pagina wat de valpreventietraining precies inhoudt. Heb je vragen en/of interesse? Neem gerust contact met ons op.

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.