Samen met je fysio
aan de slag”

Fysiotherapie

Ervaar je pijn bij het sporten? Wordt traplopen steeds lastiger of kun je de boodschappen niet meer dragen? Of het nu komt door een sportblessure, ongeval of simpelweg het ouder worden van het lichaam: bepaalde houdingen en verkeerde bewegingen kunnen zorgen voor lichamelijke klachten. Fysiotherapie kan helpen deze klachten te verminderen en verhelpen. Samen met de fysiotherapeut ga je aan de slag zodat je snel je dagelijks activiteiten weer kunt oppakken.

Fysiotherapie helpt bij deze klachten

Lopen, staan, zitten: we kunnen het allemaal doen door ons houdings- en bewegingsapparaat. De fysiotherapeut is dé specialist op dit gebied. Heb je klachten aan spieren, gewrichten, pezen of banden? Met oefeningen help je de pijn te verminderen en de functie te herstellen. Fysiotherapie is ook bedoeld voor mensen met klachten aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen of hart. Denk hierbij aan de gevolgen van MS, een beroerte, COPD of een hartinfarct.

Onze fysiotherapeuten kunnen je helpen bij:

  • pijn
  • stijfheid
  • krachtvermindering
  • ademhalingsproblemen
  • evenwichtsstoornissen
  • vermoeidheidsverschijnselen
  • zwellingen
  • beperkingen bij bewegingen

"Samen werken we aan het herstel"

Aagje Duinstra
Fysiotherapeut

Op zoek naar een doelgerichte therapie voor uw pijnklacht? Vraag naar onze mogelijkheden.

Maak een afspraak

Onze fysiotherapeuten

Jillis van der Voort | Bakker Training Therapie

Jillis van der Voort

Fysiotherapeut & MSc. manueeltherapeut
Petra Stotz | Bakker Training Therapie

Petra Stosz

Fysiotherapeut, Oncologiefysiotherapeut & oedeemtherapeut

Leon Fennema

Fysiotherapeut & handtherapeut
Elaine Reitsema | Bakker Training Therapie

Elaine Reitsema

Fysiotherapeut, MSc. sportfysiotherapeut & MSc. manueeltherapeut
Stephanie Fictorie | Bakker Training Therapie

Stephanie Fictorie

Fysiotherapeut & MSc. sportfysiotherapeut
Stan Kleinhuis | Bakker Training Therapie

Stan Kleinhuis

Fysiotherapeut & MSc. manueeltherapeut
Aagje Duinstra | Bakker Training Therapie

Aagje Duinstra

Fysiotherapeut

Cyprian Szczesik

Fysiotherapeut

Leon Fennema

Fysiotherapeut & handtherapeut

Zo werkt fysiotherapie

Bij fysiotherapie draait het allemaal om het verbeteren van je beweeglijkheid en de functie van je lichaam. De behandeling bestaat uit onder andere mobilisaties, massage en oefentherapie op de ‘zachtere’ delen van je lijf: de spieren, pezen, kapsels en banden. Samen met de fysiotherapeut ga je aan de slag om ervoor te zorgen dat normale houdingen en bewegingen weer mogelijk zijn. De oefeningen zijn gericht op kracht, coördinatie, conditie en souplesse. Alles met het doel om de pijn te verhelpen en de functie te herstellen.

Tijdens de behandeling besteden we ook veel aandacht aan het voorkomen van dezelfde klachten. Naast advies, kun je dan oefeningen meekrijgen voor thuis. Is volledig herstel niet mogelijk, bijvoorbeeld vanwege een chronische aandoening? Dan richten we ons vooral op het verminderen van de klachten. Daarnaast leren we je hoe je met bepaalde beperkingen om kunt gaan, zodat jij zo goed mogelijk je dagelijkse dingen kunt doen.

Op zoek naar een fysiotherapeut of praktijk voor fysiotherapie in de omgeving van Leeuwarden? Voor fysio kun je terecht op onze locaties in Stiens en Hallum. Bel ons gerust voor het maken van een afspraak.

Dat is merkbaar beter

Tijdens de trainingen kreeg ik vaak net even iets andere oefeningen om uit te voeren. Hierdoor werd het nooit saai en werd ik telkens weer uitgedaagd. Het was gewoon “leuk” hard werken. In januari 2020 begon het fietsen weer te komen en ik kreeg steeds meer de buiging in mijn knie terug. Ook de kracht kwam terug. Buikspieren waren nog steeds zoek maar het voelde weer...

Lees verder

"Door intensieve revalidatie weer een sterk lijf"

Edsart Walta

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.