“Direct en
persoonlijk contact”

Zelf online afspraak inplannen

Wil je zelf online een afspraak inplannen bij één van onze fysiotherapeuten of specialisten? Dat kan via deze pagina. Neem een kijkje in de digitale agenda van de therapeut en kijk wanneer deze beschikbaar is. Alle opties doorlopen? Dan krijg je daarna van ons nog een bevestiging van je afspraak.

Ik heb een nieuwe klacht

Heb je een nieuwe klacht waarvoor je een eerste afspraak (intake gesprek) wilt inplannen? Klik dan hieronder op de knop ‘eerste afspraak maken’. Let goed dat je eerst alle velden invult; met of zonder verwijsbrief, gewenste locatie en gewenste therapeut. Daarna kun je de voorgestelde datums en tijden selecteren.

Ik ben al onder behandeling

Je bent al onder behandeling bij Bakker Training Therapie en hebt ook al een gebruikersnaam en wachtwoord voor ons online afsprakensysteem? Plan dan via de knop hieronder je vervolgafspraak in.

Toch liever telefonisch of via mail een afspraak maken?
Natuurlijk kun je ons ook bellen, mailen of appen voor het maken van een afspraak. We staan je met plezier te woord. Ons telefoonnummer is 058 257 3410, het e-mailadres is info@bakkertrainingtherapie.nl en appen kan via 06 2685 0120. Of maak gebruik van het contactformulier op de contactpagina.

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.