Even voorstellen: Cyprian Szczesik

Hoi, mijn naam is Cyprian Szczesik. Ik kom oorspronkelijk uit Polen en begon mijn avontuur met fysiotherapie in 2016. Ik ben sinds 2022 werkzaam bij Bakker Training Therapie. Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik door mijn handelen en begeleiding iemands pijn kan verminderen en de kwaliteit van het dagelijks functioneren kan verhogen. Mensen kunnen bij mij terecht voor algemene fysiotherapie. 

Ook voor de Poolse mensen
Beheerst u de Nederlandse taal nog niet voldoende om uw klachten te verwoorden of vindt u het prettiger om in uw moedertaal te spreken, dan is een afspraak met mij misschien iets voor u.

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.