Even voorstellen: Nienke Zwarts-Nummerdor

Mijn naam is Nienke Zwarts-Nummerdor. In 2016 ben ik begonnen met de master bekkenfysiotherapie aan de SOMT in Amersfoort en deze heb ik in 2019 afgerond. De laatste jaren ben ik onder andere werkzaam geweest bij het Bekken en Bekkenbodemexpertisecentrum en werk ik met erg veel plezier als bekkenfysiotherapeut. Ik kijk er naar uit om dit bij Bakker Training Therapie voor te zetten.
Wat het werk voor mij zo leuk maakt, is de diversiteit aan klachten. Daarnaast kunnen bekkenbodemklachten grote beperkingen opleveren in het dagelijks functioneren en geeft het veel voldoening om iemand daarbij te kunnen helpen. Ik hoop dat bekkenbodemklachten steeds meer bespreekbaar worden en mensen geen hoge drempel meer hoeven te ervaren om hulp te zoeken. Vanaf december 2023 ben ik werkzaam bij Bakker Training Therapie.

VROUWEN
– Plasklachten: urineverlies, terugkerende blaasontstekingen, niet goed kunnen uitplassen, vaak plassen, loze aandrang
– Verzakkingsklachten van de baarmoeder, blaas of endeldarm
– Klachten rondom de ontlasting: verlies van ontlasting, pijn, obstipatie
– Zwangerschap: bekken- en bekkenbodemklachten tijdens en na de zwangerschap, klachten van het litteken na een keizersnede, diastase klachten
– Seksuologische klachten: pijn bij het vrijen (dyspareunie), vaginisme
– Klachten voor of na een operatie
– Pijnklachten in de bekkenbodem of buik

MANNEN
– Plasklachten: urineverlies, niet goed kunnen uitplassen, vaak plassen, loze aandrang, nadruppelen, terugkerende blaasontstekingen, klachten voor of na een prostaatoperatie
– Klachten rondom de ontlasting: verlies van ontlasting, pijn, obstipatie
– Seksuologische klachten: erectieproblemen, pijnklachten
– Klachten voor of na een operatie
– Pijnklachten in de bekkenbodem of buik

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.