Even voorstellen…

Wij hebben fysiotherapeuten Ruth de Vries en Esther Eppenga in ons team mogen verwelkomen. Zij stellen zich graag aan je voor.

Ruth de Vries

Mijn naam is Ruth de Vries, 25 jaar en woon in Drachten. Ik ben in 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen. In november ben ik het team van Bakker Training Therapie komen versterken.

“Uw klacht staat centraal bij mijn behandeling”. Ik vind het belangrijk om een passende oplossing te vinden voor uw klachten. Samen met u stel ik realistische en haalbare doelen en pas de behandeling hier op aan.

Omdat geen mens gelijk is, vind ik het een leuke uitdaging om een behandelplan op te stellen dat echt gericht is op het individu. Ik haal enorm veel voldoening uit mijn werk; zeker als patiƫnten klachtenvrij of tevreden de praktijk verlaten.

Naast mijn werk vind ik het leuk om af te spreken met vrienden en te fitnessen met mijn zus.

Esther Eppenga

Hallo, mijn naam is Esther Eppenga en misschien hebben jullie mij al gezien. Ik werk sinds kort bij Bakker Training Therapie. Na mijn afstuderen heb ik de mogelijkheid gekregen om hier meteen aan de slag te gaan.

4 jaar geleden ben ik fysiotherapie gaan studeren, niet alleen omdat ik mensen wilde helpen, maar ook omdat ik het proces wat iemand doormaakt tijdens de revalidatie heel mooi en interessant vind.

Ik woon in Groningen en daar voetbal ik ook. Van kinds af aan eigenlijk altijd al gedaan en daarbij vaak blessures opgelopen. Ik denk dat dit ook de voornaamste reden was om fysiotherapie te gaan studeren. Iemand weer klachtenvrij maken, hoe mooi is dat.

Ik ben blij met deze kans bij Bakker Training Therapie en misschien tot ziens in de praktijk!

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.