Jillis fietst Limburgs Mooiste voor het KWF

Ik fiets tegen kanker tijdens Vebego Limburgs Mooiste

Op 25 mei 2024 fiets ik tegen kanker tijdens Vebego Limburgs Mooiste om geld op te halen voor kankeronderzoek. Geld dat heel hard nodig is, want maar liefst 1 op de 2 mensen in Nederland krijgt de diagnose kanker. Sponsor mij en draag bij aan een beter leven voor mensen die geraakt worden door kanker.
Dit is mijn actiepagina: https://acties.kwf.nl/fundraisers/jillisvoort/limburgs-mooiste-2024

Namens mij en KWF: dankjewel!

Groeten,
Jillis

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.