Maak kennis met oncologie fysiotherapie

Deze maand is het de borstkankermaand. Door de behandeling van (borst)kanker treedt vaak vermoeidheid, conditie- en krachtsverlies op. Al lijkt het niet altijd vanzelfsprekend, het is erg belangrijk om genoeg te bewegen en fysieke inspanning te leveren. Door te bewegen verbetert je stemming en het vermindert angst en depressie. Dit komt doordat beweging de werking van je immuunsysteem stimuleert. Daarnaast geeft het ook ontspanning en zorgt voldoende beweging ervoor dat je je dagelijkse activiteiten beter volhoudt. Je voelt je vaak minder neerslachtig en de bijwerkingen worden draaglijker.

Petra Stosz is oncologiefysiotherapeut ondersteunt je tijdens alle fases van je ziekteproces. Zij is gespecialiseerd in oncologie en weet wat kanker en de behandeling daarvan met het lichaam doen en tegen welke beperkingen (borst)kankerpati├źnten kunnen aanlopen.

Om het bestaan en de positieve effecten van oncologie fysiotherapie bij alle vormen van kanker onder de aandacht te brengen, organiseren wij een 
inloopspreekuur oncologie fysiotherapie op vrijdag 28 oktober van 16:00-17:00 uur (Gezondheidscentrum Stiens). Oncologiefysiotherapeut Petra Stosz zal op informele wijze vertellen wat wij te bieden hebben op het gebied van oncologie fysiotherapie.

Heb je onlangs de diagnose kanker gekregen, ben je onder behandeling voor kanker in het ziekenhuis of heb je de behandeling net afgerond? Kom dan gerust langs. Kijk eens rond in onze praktijk en maak kennis met Petra. Ook je partner of mantelzorger is van harte welkom. 

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.