Mobyl op Moandei in Marrum

Begin 2022 hopen we weer te kunnen starten met een nieuwe ronde Mobyl op Moandei in Marrum. We kijken er naar uit om weer een leerzame en gezellige valpreventietraining te geven in het Doarpshûs De Nije Tille.

Het doel van de valpreventietraining is het voorkomen van valongevallen bij ouderen. Door middel van bewustwording van risicofactoren en verbetering van balans, mobiliteit, conditie en toename van zelfvertrouwen. Daarnaast het sociale aspect van belang.

Boukje Dijkman zal net als voorgaande rondes de valpreventietraining geven. De vrijwilligers zullen er voor zorgen dat er na afloop van de training een heerlijk vers bereide maaltijd klaarstaat.

Voordat er een datum geprikt kan worden, zullen we eerst de nieuwe coronamaatregelen van de overheid moeten afwachten. Wil je meer informatie en/of wil je je alvast opgeven? Laat het ons weten en zodra we van start kunnen, geven wij definitief bericht.

Opgave kan via:

Fred Prummel – 06-52071409

Boukje Dijkman – 06-13911179 – boukje.dijkman@gmail.com

Bakker Training Therapie – 0582573410 – info@fysiotherapiestiens.nl

Mobyl op Moandei in Marrum is een samenwerking van Ouderenbeleid Meiinoar Ien Marrum, Noard East Fryslan, Doarpshûs De Nije Tille en Bakker Training Therapie.

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.