Mobyl op Moandei gaat weer van start!

Vanaf maandag 16 oktober gaan we weer starten met Mobyl op Moandei (Stiens). Baukje Dykman is beweegcoach ouderen en verzorgt de training in De Skalm in Stiens (Mobyl op Moandei).

Gezond en fit oud(er) worden willen we allemaal en iedereen weet wel dat voldoende bewegen daarbij belangrijk is. De valpreventietraining bestaat uit fitheidsoefeningen, balans- en spierkrachttraining en is goed en geschikt voor álle ouderen! Meedoen met het programma helpt u om lichamelijk en geestelijk fit te blijven. Bovendien is meedoen heel gezellig.

Natuurlijk wilt u graag zo zelfstandig mogelijk de dagelijkse dingen blijven doen. Toch bent u vast wel eens gevallen. Niet zo vreemd want één derde van alle ouderen valt jaarlijks één keer. Daarom is het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt met uw lichaam. Wilt u zich zekerder en veiliger voelen? Bakker Training Therapie organiseert de valpreventietraining in de Skalm te Stiens.
Met het volgen van de valpreventietraining vermindert u de kans op vallen en verbetert u uw conditie. Vooraf of na de training is er ruimte voor een gezamenlijk bakje koffie of thee en sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd.

Wanneer en waar?
Het programma start op maandag 16 oktober in de Nije Skalm in Stiens. Het programma bestaat uit 10 wekelijkse bijeenkomsten. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt de valpreventietraining (deels) vanuit het aanvullend pakket.

Meer informatie of aanmelden?
Via Bakker Training Therapie, tel. 058-2573410 of mail naar info@bakkertrainingtherapie.nl

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.