Nieuwe oefenzaal volop in gebruik


Onze vernieuwde oefenzaal in Gezondheidscentrum Stiens is al weer enige tijd klaar en mag nu gelukkig ook weer gebruik worden. Onze revalidatiepatiënten en FYSIO-fitters maken al volop gebruik van de qua oppervlak verdubbelde ruimte. De ventilatie voldoet aan de allerhoogste eisen. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst en kun je veilig bij ons revalideren en trainen. De corona-periode heeft duidelijk gemaakt dat fit blijven belangrijk is maar niet altijd makkelijk. “Use it, or loose it” is maar al te waar en daarom blijft voldoende beweging en training nodig.

Meld je nu aan voor ons Blijf Fit programma middels FYSIO-FIT waarbij je traint onder supervisie van de fysiotherapeut en merkbaar beter wordt. Het komende najaar gaan ook het “Beweegcafe” en de valpreventietrainingen weer van start, o.a. “Mobiel op Moandei” in Stiens en de valpreventiecursus “In Balans” in Hallum. Wil je hier aan meedoen dan kun je dat nu al aangeven bij onze frontoffice. Meer informatie komt t.z.t. in de media tijdens de “Valpreventieweek” in september a.s.

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.