Oncologie fysiotherapie inloopspreekuur

Als je behandelingen tegen kanker moet ondergaan, of ondergaan hebt, is het zinvol om onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut een speciaal daarvoor ontwikkeld trainingsprogramma te volgen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het veel voordelen heeft om tijdens een behandeling tegen kanker te trainen, daarbij vinden veel mensen het fijn om zelf aan de slag te kunnen met het herstel en de mogelijkheid te hebben lotgenoten te ontmoeten.

In het kader van Wereldkankerdag organiseren wij een oncologie fysiotherapie inloopspreekuur op 
vrijdag 4 februari 2022 van 15:30-16:30 uur. 

Tijdens het inloopspreekuur op onze locatie in het Gezondheidscentrum Stiens, is oncologie fysiotherapeut Petra Stosz aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over dit onderwerp.

Wilt u alvast meer informatie over oncologie fysiotherapie bij Bakker Training Therapie? Neem een kijkje op de pagina over oncologie fysiotherapie

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.