Oncologiefysiotherapie spreekuur

Elk jaar staat de maand oktober in het teken van borstkanker. Door de behandeling van (borst)kanker treedt vaak vermoeidheid, conditie en krachtsverlies op. Al lijkt het niet altijd vanzelfsprekend, het is erg belangrijk om genoeg te bewegen en fysieke inspanning te leveren.

Door te blijven bewegen tijdens de behandeling en na de behandeling:

  • Verbetert je stemming en het vermindert angst en depressie. Dit komt doordat beweging de werking van je immuunsysteem stimuleert.  
  • Het geeft ook ontspanning en zorgt ervoor dat je je dagelijkse activiteiten beter volhoudt.
  • Kan je de behandeling beter aan en herstel je sneller naderhand.

Om het bestaan en de positieve effecten van oncologie fysiotherapie bij alle vormen van kanker onder de aandacht te brengen, organiseren wij een oncologiefysiotherapie spreekuur op vrijdag 13 oktober van 16:00-17:00 uur (Gezondheidscentrum Stiens). 

Heb je onlangs de diagnose kanker gekregen, ben je onder behandeling voor kanker in het ziekenhuis of heb je de behandeling net afgerond? Oncologiefysiotherapeut Petra Stosz zal op een informele wijze vertellen wat wij te bieden hebben op het gebied van oncologie fysiotherapie. Ook je partner of mantelzorger is van harte welkom. Wil je graag langskomen? Laat het ons weten via tel. 058 2573410 of stuur mailtje naar info@bakkertrainingtherapie.nl

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.