Edsart Walta

Tijdens de trainingen kreeg ik vaak net even iets andere oefeningen om uit te voeren. Hierdoor werd het nooit saai en werd ik telkens weer uitgedaagd. Het was gewoon “leuk” hard werken.
In januari 2020 begon het fietsen weer te komen en ik kreeg steeds meer de buiging in mijn knie terug. Ook de kracht kwam terug. Buikspieren waren nog steeds zoek maar het voelde weer lekker. We hielden één keer per week aan op de praktijk en daarnaast trainde ik zelf, of fietsen of kracht of lopen. Ik wilde in mei goed zijn voor de vakantie. Helaas kwam er aan de “woensdag 08.50 Hallum” afspraken in maart een abrupt einde. Het hele land lag op zijn gat. Dus ook in de fysiotherapie wereld.

In deze periode trainde ik zelf thuis door dmv oefeningen en duurvermogen wat resulteerde in een goede uitslag bij de “biodex-meting” in het MCL. Hierbij worden de mogelijkheden van de knie en spieren tegen elkaar afgewogen. Links versus rechts. Hierdoor kan je zien of je weer gelijk bent of nog ergens kracht mist.

We hebben deze meting besproken en waren beide zeer tevreden. De hoofddoelstelling is gehaald. De knie functioneert weer voor 100%. Af en toe wel stijf maar functieverlies is er niet.

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.