Hilda Herder-Krol

Wegens een grote operatie (verwijderen van dikke darm en endeldarm) ben ik vorig jaar november via het ziekenhuis bij Petra terecht gekomen. Ik weet nog dat ik bij haar kwam en amper mijn eigen veters van de schoenen kon strikken. Onzeker over hoe ik de alledaagse fysieke werkzaamheden weer moest oppakken, maar met hulp van Petra is dat meer dan gelukt.

De operatie is nu ruim een jaar geleden en ik kan alles weer. Afgelopen weekend heb ik bijvoorbeeld 10 km (kleintje berenloop Terschelling) gelopen. Iets wat ik een jaar geleden niet had durven dromen.

Ik vind dat iedereen die een soortgelijke operatie heeft gehad en mogelijk ook voor ander aandoeningen/operaties altijd moet worden doorverwezen naar een vakinhoudelijke fysiotherapeut want hier heb je de rest van je leven genot van.

Ik heb Petra ervaren als professioneel en iemand met veel expertise, maar daarnaast ook een luisterend oor en iemand die met je meedenkt.

 

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.