Stephanie haar enkelblessure

“Ik hoor het een van mijn collega’s nog zo zeggen: dit is goed voor je, sta je ook eens aan de andere kant! Eerlijk gezegd had ik het ook wel prima gevonden zonder deze ervaring, maar onlangs moest ik er toch aan geloven: de fysiotherapeut werd een patiënt. Door een heel onbenullig ongelukje thuis 2 jaar geleden had ik last van mijn enkel. Ik stond niet op de kop van de pijn, ik kon er prima mee werken, maar pijnvrij sporten zat er niet in. Na meerdere scans en artsen kwam ik uiteindelijk in het AMC uit en besloten we om een kijkoperatie te gaan doen, op zoek naar de veroorzaker van de pijn. Na een paar maanden op de wachtlijst ben ik uiteindelijk 23 mei geopereerd en hebben ze (hopelijk) de klachten verholpen. De komende weken moet ik nog even rustig aan doen, maar als het goed is, kan ik deze zomer weer pijnvrij sporten! ‘Je hebt maar zo wat’ geldt dus ook voor de fysiotherapeut ;)”

Stephanie is tijdens haar herstelproces gewoon aan het werk. Wil je een afspraak bij haar maken? Bel of app met de front-office of bekijk haar agenda online om te zien wanneer je terecht kunt.

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.