Succesvolle Mei inoar Fit krijgt vervolg in 2024!

In september 2023 zijn er twee groepen gestart met het vitaliteitsprogramma Mei Inoar Fit. Het was actief, leerzaam en gezellig! Vanwege het grote succes, bieden wij nog een keer Mei Inoar Fit aan voor nieuwe belangstellenden. Bij voldoende aanmeldingen starten de groepstrainingen op woensdag 7 februari 2024. 

Wat is Mei Inoar Fit?
Mei Inoar Fit is het vitaliteitsprogramma voor de 65+er die graag op een gezellige, uitdagende en ontspannende manier wil werken aan een fit lijf én fit brein. Ook al kun je bepaalde oefeningen niet, we kijken naar wat je wél kunt. Mei Inoar Fit bestaat uit een groepstraining met valpreventie, cognitieve fitness en voorlichting van een diëtist. Na afloop van iedere training sluiten we gezamelijk af met een kopje koffie/thee. Tijdens het programma worden de beweegmogelijkheden in de praktijk en omgeving besproken, zodat je ook na het programma actief kunt blijven.

Wanneer en waar?
De trainingen vinden twee keer per week plaats op woensdag (Cognitieve fitness) en vrijdag (Valpreventietraining) van 13:30–14:30 uur, gedurende 12 weken. De trainingen vinden plaats in het Gezondheidscentrum Stiens in de oefenzaal van Bakker Training Therapie. De deelname bedraagt € 25,00 per maand (inclusief koffie/thee). Deze lage eigen bijdrage is mogelijk dankzij een subsidie van Stichting De Friesland.

Informatiebijeenkomst

Wil je graag meer weten over Mei Inoar Fit en kijken of dit iets voor jou zou kunnen zijn? Je bent welkom tijdens de gratis informatiebijeenkomst op woensdag 10 januari om 11:00 uur (Gezondheidscentrum Stiens aan de Griene Leane 5B). Meld je aan voor informatiebijeenkomst d.m.v. een mailtje te sturen naar info@bakkertrainingtherapie.nl, bel naar 058-2573410 of loop gerust langs de balie van Bakker Training Therapie.

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.