Terugblik Mobyl op Moandei/Beweegcafé

We hebben de afgelopen periode weer waardevolle rondes van Mobyl op Moandei kunnen organiseren, zowel in Stiens als in Marrum. In Stiens is het Beweegcafé een succesvol vervolg op Mobyl op Moandei. Ditmaal voor het eerst in de vernieuwde oefenzaal in Gezondheidscentrum Stiens. Meer ruimte om te bewegen en natuurlijk voor een gezellig koffiemoment.

Mobyl op Moandei
Tijdens de bijeenkomsten van Mobyl op Moandei, onder begeleiding van Boukje Dykman, wordt er op een plezierige manier gewerkt aan conditie, balans en spierkracht. Naast fysieke inspanning is er ook aandacht voor geheugen, concentratie, logisch denken, ruimtelijk inzicht, coördinatie en reactievermogen. Tevens is er tijd voor een kopje koffie, bijpraten en een gezamenlijke maaltijd.

Heeft u belangstelling? U kunt zich nu alvast opgeven voor een nieuwe ronde Mobyl op Moandei die weer start in het najaar. Doet u liever balans-, spierkracht-, valpreventie oefeningen individueel (1 op 1 met de fysiotherapeut), dat kan ook. Kijk op onze pagina Valpreventietraining voor meer informatie of neem contact met ons op.

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.