Terugkijkend op 2022 & de beste wensen voor 2023

Terugkijkend op 2022 is het wederom een roerig jaar geweest. Veel is er veranderd en wie had kunnen voorspellen dat we van de corona- in een oorlog- en energiecrisis terecht zouden komen. Gelukkig is er ook veel hetzelfde gebleven of in positieve zin veranderd. We konden weer samen zijn, samenkomen en samen bewegen!

Binnen onze praktijk waren er de nodige veranderingen. Iris werkt inmiddels als Physician Assistant in opleiding, Ruth zet haar carrière elders voort en Winda heeft besloten haar werkzaamheden als oefentherapeut Cesar af te ronden en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Wij zijn ze alledrie erg dankbaar voor hun bijdrage aan onze praktijk en wensen ze veel succes in hun verdere loopbaan. Gelukkig zijn we er in geslaagd de nodige versterking te vinden in de vorm van Jitze, Cyprian en Anne en daarmee zijn we dan weer op volle sterkte. 

Dankbaar zijn wij ook voor het vertrouwen dat jullie weer in ons hebben gehad. In het nieuwe jaar hopen wij dit alles een prachtig vervolg te kunnen geven en voor nu wensen wij iedereen een gezond en bewegend 2023!

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.