Wisseling van de Wacht bij Bakker Training Therapie

Na 33 jaar met passie in en aan de praktijk te hebben gewerkt dragen Sjoerd en Joke Bakker het stokje nu over aan Elaine Reitsema en Stephanie Fictorie. Beide werken al vele jaren bij Bakker Training Therapie en zijn blij dat zij de praktijk met alle vier locaties kunnen overnemen.

“Voor ons is dit het ideale moment. We liggen mooi op koers en de praktijk is klaar voor de toekomst”, aldus Sjoerd over het nieuws van de overname. “Onze praktijk is van alle markten thuis en er zijn zeker ook nog uitdagingen. Wij denken dat Stephanie en Elaine hier samen met alle collega’s prima verder vorm aan kunnen geven. Voorlopig verandert er niets, Bakker Training Therapie blijft vertrouwd, betrokken en merkbaar beter.”

Sjoerd en Joke zijn erg dankbaar dat ze de praktijk onder deze omstandigheden en met alle vertrouwen kunnen overdragen. Sjoerd blijft de komende maanden nog voor een deel werkzaam bij Bakker Training Therapie. Op 29 juni volgt een feestelijk afscheid met als thema ‘Zinnige Zorg’. Een mini-symposium voor cliënten, relaties en andere belangstellenden. Save the date!

Team Bakker Training Therapie

En lekker dichtbij

Bakker Training Therapie
vind je in Stiens en Hallum

Bakker Training Therapie staat voor je klaar, voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak.